[Ηχητικό Βίντεο] Το Αόρατο προσωπικό σου χρέος - τέλος

Έχουμε πολύ εσφαλμένη εντύπωση για ότι συμβαίνει στον πλανήτη μας αλλά και σε όλες τις οντότητες ή προσωπικότητες που ζουν σε αυτόν.

Διαβάστε την πληροφορία και δείτε παρακάτω 2 ενδιαφέροντα βίντεο που επιβάλλεται να τα δούμε για να γνωρίζουμε επιτέλους τον τρόπο που μπορούμε ως ατομικότητα αλλά και μαζικά-ομαδικά να αντιστρέψουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας και να τα κάνουμε να λειτουργούν υπέρ εμάς αλλά και για το καλό της πατρίδος μας. 

Η γνώση είναι Δύναμη 
και η Δύναμη φέρνει τη ανατροπή

ΠΩΣ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΧΡΕΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟ
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ :
Οι κυβερνήσεις είναι διαχειριστές. Διαχειρίζονται ότι τους δώσεις. Πλούτο θα δώσεις, πλούτο θα διαχειριστούν. Χρέος θα δώσεις, χρέος θα διαχειριστούν. Τα θέματα περί ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και περί κοινωνίας διέπονται από τα άρθρα του αστικού κώδικα και τις διεθνείς συμβάσεις. Και συγκεκριμένα τα άρθρα του Α.Κ. (περί κοινωνίας άρθρα 785,787,793 ΑΚ), (περί διαχείρισης άρθρα 211, 216, 217 επόμ. ΑΚ) (περί εντολής άρθρα 713 επόμ. ΑΚ) και (περί θεματοφυλακής 822 επόμ. ΑΚ) Στις μέρες μας είναι πασιφανές ότι οι διαχειριστές- κυβερνήσεις μας διαχειρίζονται χρέος. Η ειρωνεία είναι ότι εμείς καθημερινά δημιουργούμε το χρέος εν αγνοία μας και αυτοί (οι κυβερνήσεις) μέσω του χρέους διαχειρίζονται τις ζωές όλων μας .

Αυτό που σκέφτηκαν για να σε έχουν σε πλήρη έλεγχο και να σε κάνουν έναν άβουλο οικονομικό σκλάβο ήταν κάτι απλό. Επρεπε τον κάθε άνθρωπο χωριστά να τον φορτώσουν με χρέος, δείτε με τι απλό τρόπο το έκαναν. Όταν γεννιόμαστε δημιουργείται ένα έγγραφο που λέγεται πιστοποιητικό γέννησης. Με το πιστοποιητικό αυτό έχουν σκαρώσει διάφορα πράγματα στο παρελθόν τα οποία θα τα αναλύσουμε άλλη φορά . Το όνομά σου εκεί στο πιστοποιητικό γέννησης γράφεται με μικρή γραφή π. χ. Σωτήρης Σωτηρόπουλος, η εγγραφή αυτή αντιπροσωπεύει εσένα ως φυσικό πρόσωπο.

Αυτοί στους οποίους χρωστάς άλλαξαν την γραφή του ονόματός σου από μικρά σε κεφαλαία και δημιούργησαν για το κάθε όνομα με κεφαλαία γραφή και από μία εταιρία / λογαριασμό δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι η εταιρία αυτή είναι πνευματική τους ιδιοκτησία. Η δήλωση αυτή έγινε στους διαχειριστές σου Αντιπροσώπους σου δηλαδή την κυβέρνηση σου, η οποία σκοπίμως παρέλειψε να σε ενημερώσει και όχι μόνο.

Έτσι το όνομα σου με κεφαλαία γραφή δεν είναι δικό σου. Είναι εταιρία/λογαριασμός δηλωμένο ως πνευματική ιδιοκτησία άλλου ανθρώπου, Η εταιρία αυτή (δηλαδή το όνομα σου με κεφαλαία γραφή) έχει αριθμό μητρώου ( ο αριθμό ταυτότητας) και ΑΦΜ. Κάθε φορά που εσύ κάνεις χρήση του ονόματος της εταιρίας αυτής που στην ουσία είναι το όνομά σου με κεφαλαία γραφή σου επιβάλλεται ποινή πρόστιμο και έτσι χωρίς να το ξέρεις δημιουργείς χρέος στον εαυτό σου. Ότι έγγραφα δημιουργείς βάσει της ταυτότητα σου που είναι με κεφαλαία γραφή είναι παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι κυβερνήσεις κάθε χώρας παίζουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι αυτό, διότι φροντίζουν να δημιουργούν συνθήκες τέτοιες είτε δια νόμων είτε δια κανονιστικών πράξεων, υπουργικών αποφάσεων ,διοικητικών, δημοτικών πράξεων κλπ. που σε αναγκάζουν να κάνεις χρήση του ονόματος με κεφαλαία γραφή, παραβιάζοντας έτσι την πνευματική ιδιοκτησία τρίτων οι οποίοι σε φορτώνουν με χρέος. 

Το σύνολο αυτού του χρέουςς το αποκαλούν δημόσιο χρέος στην ουσία όμως το χρησιμοποιούν για να σου εξανεμίζουν τα κέρδη από την εκμετάλλευση της διαχείρισης του δημοσίου πλούτου. 

Δείτε στην πράξη πως σε χρεώνουν Π. χ. όταν πληρώνεις έναν λογαριασμό, ας πάρουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Πρόσεξε τα εξής στοιχεία :
1.Το όνομά σου είναι με κεφαλαία γραφή, άρα κάνεις χρήση της πνευματικής τους ιδιοκτησίας. 
2. Ας υποθέσουμε ότι το ποσό που πληρώνεις είναι 500 €. 
3. Αν με το κινητό σου σκανάρεις την πίσω σελίδα στο κάτω και δεξί μέρος, τον τετράγωνο γραμμικό κώδικα, θα διαπιστώσεις ότι αυτό που πληρώνεις είναι 500.000 €. Το ποσό φαίνεται στο τέλος των αριθμών του γραμμικού κώδικα ή πριν το τέλος μέσα στα σύμβολα <500000> ή [500000] ανάλογα με την εταιρία.
Το έγγραφο που χρησιμοποίησες για να πληρώσεις τα 500€, δηλαδή τον λογαριασμό της ΔΕΗ, είναι το αποδεικτικό στοιχείο ότι έκανες χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας τους και το οποίο φέρει την υπογραφή σου, ώστε να μπορέσουν νόμιμα να τα εισπράξουν. 

Δείτε παρακάτω το παράδειγμα και ελέγξτε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ σας, σκανάρετε επάνω στην ένδειξη του σκάνερ με το κινητό σας και δείτε με τα μάτια σας ξεκάθαρα όλο το παιχνίδι που είναι στημένο στις πλάτες των πολιτών…  

Αυτό γίνεται σε όλες τις Χώρες του πλανήτη μας… 
 




Σήμερα δεν χρειάζεται να υπογράψεις το έντυπο , το κάνουν ηλεκτρονικά γιατί έχεις δώσει την συγκατάθεση της υπογραφής σου με την ηλεκτρονική πληρωμή προς την ΔΕΗ , κλπ. Αυτό ισχύει σε όλους τους λογαριασμούς (Εφορία , τράπεζες, ύδρευση, τηλεφωνία, παράβολα κ.λπ.). Εσένα βέβαια αυτό δεν σε παραξενεύει γιατί απλά πληρώνεις μόνο τα 500€. 

Αγνοείς ότι το υπόλοιπο ποσό θα χρεωθεί σε σένα και θα εισπραχτεί από το γενικό λογαριασμό του ΔΝΤ. Ή φροντίζουν μέσω των κυβερνήσεων ή χρήση του ονόματος που θα κάνεις (έκδοση αδειών, αιτήσεων, ρυθμίσεων, κλπ) με την ποινή – χρέος που θα σου επιβληθεί να εξανεμίσει το θετικό αποθεματικό που προκύπτει από την διαχείριση του εθνικού πλούτου που βρίσκεται κάτω από την διαχείριση του ΔΝΤ. Εξισορροπώντας έτσι τα κεφάλαια έσοδα με την ποινή–χρέος. Ασχέτως πόσο σκληρά θα εργαστείς ή πόσο πλούτο θα δημιουργήσεις θα φροντίζουν πάντα να είσαι χρεωμένος. 

Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ οι διαχειριστές σου- κυβερνήσεις δεν σου παρουσιάζουν έσοδα από τις εθνικές παραγωγικές πηγές της χώρα σου αλλά σου εμφανίζουν ως έσοδα μόνο τον δανεισμό. Με την μέθοδο αυτή εσένα σου εμφανίζουν ως χρέος αυτά που δανείζονται επίσημα από τα τραπεζικά ιδρύματα.

Το 99% των ανθρώπων δεν γνωρίζουν τι είναι το ΔΝΤ, πιστεύουν ότι το ΔΝΤ είναι ο μπαμπούλας, ο κακός, που όπου πάει σκοτώνει κόσμο και καταστρέφει χώρες… το μήνυμα όμως που περνούν σε όλους τους ανθρώπους είναι:  …μακριά….  μείνε όσο γίνεται μακριά από αυτό το "τέρας"….  που λέγεται ΔΝΤ.  Την πληροφορία αυτή την έχεις πάρει βέβαια από Έγκριτους δημοσιογράφους μέσω της τηλεόρασης!!!! Τα τελευταία χρόνια μάλιστα διδάσκουν στα οικονομικά πανεπιστήμια ότι η συνθήκη του Bretton Woods του 1945 περί της ιδρύσεως του ΔΝΤ κατέρρευσε το 1973 . 

Η συνθήκη αυτή όχι μόνο δεν κατέρρευσε αλλά τροποποιήθηκε το 1980 και εξακολουθεί να ισχύει μέχρι και σήμερα. 

Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο.

Αντιπαράθεσε τώρα αυτά που σου είπαν για το ΔΝΤ με αυτά που λέει η κοινοπραξία περί της ιδρύσεως του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Παγκόσμιας Τράπεζας με σκοπό την διαχείριση του παγκόσμιου εμπορίου και όλων των συναλλαγών των μελών του – κράτη.

Οι συμβάσεις – κοινοπραξίες αυτές επικυρώθηκαν από την χώρα μας με τον νόμο 766/1945 (ΦΕΚ Α 315 /1945) και την μετέπειτα τροποποίησή του με τον νόμο 1086/1980 (ΦΕΚ Α 256/1980) όπως ισχύει μέχρι σήμερα. 

Η κοινοπραξία αυτή είναι γνωστή ως συνθήκη του Bretton Woods.

Στην κοινοπραξία του Bretton Woods το έτος 1945 συμμετείχαν 45 χώρες ενώ σήμερα συμμετέχουν περίπου 193 χώρες. 

Βίντεο: Η Ελλάδα είναι ιδρυτικό μέλος του Δ.Ν.Τ.


Τα κράτη αυτά ιδρύουν και αναθέτουν την διαχείριση και την εκμετάλλευση όλων των πόρων τους (λιμάνια ,αεροδρόμια , αποθέματα χρυσού , Άϋλους τίτλους, ορυκτό πλούτο, πολιτιστικό πλούτο, παραγωγικό πλούτο κ.λπ.) δηλαδή οτιδήποτε διαθέτει κάθε χώρα εις το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.). 

Από την εκμετάλλευση του κοινού πλούτου της κοινοπραξίας αυτής υπό την αιγίδα του ΔΝΤ προκύπτουν κέρδη που θα μοιράζονται στους ανθρώπους. Για το άμεσο μοίρασμα των κερδών δημιουργείται ένα σύστημα πληρωμών μέσω των κεντρικών τραπεζών, στις οποίες κεντρικές τράπεζες παραχωρείται ο λογαριασμός των Γενικών Πόρων του ΔΝΤ για άμεση χρήση.

Ορίζεται ως Ταμείο καταθέσεων (θεματοφύλακας) η κεντρική τράπεζα κάθε χώρας, για την διευκόλυνση των τρεχουσών συναλλαγών και όπως ρητά προβλέπεται στην κοινοπραξία αυτή, οι τρέχουσες συναλλαγές στην απλή μορφή τους είναι οι καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων, είτε αυτές αφορούν επενδύσεις για ανάπτυξη πρωτογενών πηγών, είτε οιαδήποτε συναλλαγή εμπορίου, είτε για την κάλυψη δανείων, είτε πληρωμή λογαριασμών, τόκων, δαπάνες διαβιώσεως οικογένειας κ.λπ. χωρίς να τίθεται περιορισμός επί των ποσών, «απεριορίστως» όπως επί λέξει αναφέρεται στην συνθήκη αυτή. προσφέροντας την οικονομική ευμάρεια στους ανθρώπους που είναι και ο βασικός σκοπός της κοινοπραξίας αυτής. 

Σημειώνεται με έμφαση ότι η σύμβαση αυτή δεν επιτρέπει σε κανένα μέλος εντός της χώρας του να προβεί σε πράξεις μεροληψίας η παρεμπόδισης των συναλλαγών αυτών και πολύ σωστά διότι θα ήταν αντίθετη στους σκοπούς της ιδρύσεως της κοινοπραξίας αυτής. 

Μια οργανωμένη εγκληματική συμμορία εντός και έκτος της χώρας με πρωτοστάτες τις κυβερνήσεις να αποκρύπτουν σκοπίμως τα οφέλη της κοινοπραξίας αυτής από όλους μας με τον τρόπο που προαναφέρει εξαφανίζουν τον πραγματικό σου πλούτο και σήμερα με οικονομικά μέσα μας δολοφονούν.

Όλοι οι νόμοι εγχώριοι ή παγκόσμιοι που έχουν φτιάξει είναι για να σε διαχειριστούν ως οικονομικό σκλάβο.

Σήμερα οι άνθρωποι σχεδόν σε όλο τον πλανήτη παραβιάζουν εν αγνοία τους την πνευματική ιδιοκτησία κάποιων ανθρώπων (επικυρίαρχων) που κρύβονται πίσω από εταιρίες , με συνέπεια όλος ο πλανήτης να χρωστάει και ενώ όλος ο πλανήτης χρωστάει, δεν υπάρχει δανειστής γιατί απλούστατα το χρέος προέρχεται από επιβολή ποινών και προστίμων και όχι από δανεισμό.

Όλο το σύστημα χρέους έχει φτιαχτεί και εξελίσσεται παγκοσμίως πάνω στην κεφαλαία γραφή των ονομάτων μας. 

Το καλό στην ιστορία αυτή είναι ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τους νόμους δεν χρειάζεται να γκρεμίσουμε το οικοδόμημα και να φτιάξουμε κάτι άλλο δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τίποτα ότι έχουν φτιάξει για να μας διαχειρίζονται ως οικονομικό σκλάβο, αυτό πολύ εύκολα γίνεται μπούμερανγκ για τους ίδιους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τους μιμηθούμε και να κάνουμε ότι μας κάνουν. 

Δηλαδή. Εσύ ατομικά ως μονάδα κάνε το όνομά σου με κεφαλαία γραφή δική σου πνευματική ιδιοκτησία γιατί είναι δικό σου όνομα και ταυτίζεται με την ύπαρξή σου και την περιουσία σου και κανένας στον πλανήτη δεν θα βρεθεί να μπορεί να αποδείξει το αντίθετο. 

Όποιος βρεθεί στο εξής να κάνει χρήση του ονόματος σου με κεφαλαία γραφή χωρίς την συναίνεσή σου θα έχει ποινή για την χρήση (αφού προηγουμένως τον έχεις ενημερώσει εγγράφως να μην κάνει χρήση και του γνωστοποίείς με μια σύμβαση με πίνακα χρέωσης ανάλογα με την χρήση που θα κάνει) και στην συνέχεια θα πηγαίνεις να εισπράττεις το πρόστιμο με τον ίδιο τρόπο που το εισπράττουν και αυτοί.

Το γεγονός και μόνο ότι μετέτρεψες το όνομα σου με κεφαλαία γραφή σε πνευματική σου ιδιοκτησία, τίναξες το σύστημα τους στον αέρα. 

τα οφέλη σου τεράστια δεν μπορείς καν να διανοηθείς τι σημαίνει αυτό. Πρώτα από όλα σταματάς την δημιουργία χρέους, 2ο) κόβεις το οξυγόνο σε αυτούς που σου έχουν ποιεί το αίμα τόσα χρόνια, 3ο) άμεσα αποκτάς ατομικό θετικό αποθεματικό στην τράπεζα της Ελλάδος και στο ΔΝΤ, 4ο) το κεφάλαιο αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να σώσεις την περιουσία σου από τράπεζες εφορίες ξένα funds κλπ.

Αυτοί που αυτοαποκαλούνται επικυρίαρχοι έχουν στόχο να πάρουν το 80% της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων μέχρι το τέλος του 2022. 

Άλλωστε και με το 60% της ιδιωτικής περιουσίας, η χώρα τους ανήκει και δημιουργούν δικό τους κράτος και αυτό διότι κάθε Έλληνας που έχει ένα ακίνητο στην πραγματικότητα δεν έχει μόνο αυτό, αλλά έχει πολλά περισσότερα, είναι ταυτόχρονα και δικαιούχος της ελληνικής κοινής περιουσίας που περικλείεται στα σύνορα της Ελλάδος, δηλαδή βουνά, παραλίες θάλασσες ,νησιά, κοινόχρηστοι χώροι, ορυκτός πλούτος, λιμάνια ,αεροδρόμια κλπ. Αυτός είναι ο στόχος τους, παίρνουν την Ελλάδα παίρνοντας την ατομική σου περιουσία μέσω των πλειστηριασμών. 

Αν πετύχουν τον στόχο τους μέσω των πλειστηριασμών, την Ελλάδα την ξεχνάμε. 

Αυτά που κάποιοι σας λένε, ότι αν γίνουμε κυβέρνηση με έναν νόμο θα τα πάρουμε πίσω ξεχάστε το.

Τα συμβόλαια αλλάζουν χέρια μόνο με άλλα συμβόλαια και όχι με νόμους.

Μέσα στην προθεσμία που αυτοί έβαλαν όχι μόνο δεν πρέπει να χάσουμε τις περιουσίες μας, αλλά πρέπει εμείς να τους έχουμε πάρει ότι περιουσιακό στοιχείο έχουν.

Προτεραιότητα όμως τώρα έχει η σωτήρια των ιδιοκτησιών των Ελλήνων από τα …κοράκια που κάνουν τους πλειστηριασμούς γιατί μόνο έτσι σώζεται η Ελλάδα.

Πρακτικά πως το κάνουμε; Δημιουργούμε νομικά έγγραφα και ξεχρεώνουμε όπου χρωστάμε από το αποθεματικό μας στο Δ.Ν.Τ. Αν δεν ξέρεται πως να συντάξετε τέτοια έγγραφα επικοινωνήστε μαζί μας στο email infoxreos@yahoo.com και θα σας βοηθήσουμε μέσα στις δυνατότητες μας.

Όσοι ενδιαφέρεστε και το έχετε μέσα σας να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας, διότι αντιλαμβάνεστε ότι κάποιοι συνάνθρωποι μας δυσκολεύονται να κατανοήσουν όλα αυτά, πόσο μάλλον να συντάξουν τα απαραίτητα έγγραφα, μπορείτε να δημιουργήσετε πυρήνες πληροφόρησης σε όλη την Ελλάδα χωρίς να δημιουργήσετε κόμματα, αστικές εταιρίες, σωματεία, καταστατικά, κλπ γιατί όλα αυτά διαχειρίζονται από το καθεστώς. Συνήθως τέτοια κινήματα δημιουργούνται από αγνές ψυχές αλλά σύντομα καταλαμβάνεται η διοίκησή τους από καθεστωτικά άτομα.

Η Σκλαβιά των ανθρώπων κρύβετε σε μια λέξη ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ.

Αρ. 51 παρ. 2 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Οι βουλευτές είναι  αντιπρόσωποι του Έθνους .
Δεν είναι ούτε εκπρόσωποι μας, ούτε Διαχειριστές μας ούτε λειτουργούν κατά εξουσιοδότηση μας.

Λειτουργούν σαν να είμαστε εμείς.  Αντί προσώπου

Δεν επιλέχτηκε τυχαία  η λέξη αντιπρόσωπος. Σύμφωνα με τον Αστικό κώδικα, οι πράξεις του Αντιπρόσωπου μπορεί ναι είναι  είτε θετικές είτε Αρνητικές την ευθύνη όμως των πράξεων τους την έχει ο Αντιπροσωπευόμενος δηλαδή ΕΣΎ.

Αν ξεπουλάνε την Ελλάδα (που είδη το  κάνουν) την ευθύνη την Έχουμε εμείς.

Όσο και αν πονάει σε μερικούς, η ΈΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ,
ο ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ, κλπ.. Ουσιαστικά τα πράττουμε εμείς, είναι δικές μας πράξεις διότι είναι Αντιπρόσωποι μας.

Η λύση δεν βρίσκεται ούτε στις μηνύσεις ούτε στις Εκλογές που σε υποχρεώνουν σε εκλογή νέου Αντιπροσώπου.

Η λύση είναι μία και μοναδική και κανένας δεν σου την αποκαλύπτει…
…Είναι η Ανάκληση της πληρεξουσιότητας Αντιπροσώπευσης τους.

 Η όποια γίνεται με ΔΗΛΩΣΗ από τον κάθε έναν χωριστά.

Την οποία ΔΗΛΩΣΗ την καταθέτης είτε μέσω πρωτοκόλλου είτε με επίδοση σε αυτούς με δικαστικό επιμελητή.

Είναι η πιο νόμιμη πράξη που θα μπορούσες  ποτέ να κάνεις στην ζωή ΣΟΥ.

ΈΤΣΙ ΜΟΝΟ  σταματάς τους «δολοφόνους» αντιπροσώπους σου.

Τώρα ξέρεις η επιλογή είναι και θα είναι πάντα δική σου. 

Θέλεις να έχεις ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ένταξη κάτω το κεφάλι και μην παραπονιέται για τίποτα, ακόμα και να βρεθείς στην φυλακή για τις πράξεις του ΑΝΤΙΠΡΟΣΏΠΟΥ ΣΟΥ.

Είδη κατατέθηκαν οι πρώτες ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ από εκατοντάδες άτυπες επιτροπές από τις 6/4/2020  όλες οι πράξεις τους είναι άκυρες και παράνομες.

Δες την δήλωση και να ΘΥΜΑΣΑΙ  ως Ζωντανή Ανθρώπινη οντότητα είσαι πάνω από νόμους και Συντάγματα αυτά τα έφτιαξες για να σε εξυπηρετούν αν δεν σε εξυπηρετούν τι τα χρειάζεσαι;

Αυτά φτιάχτηκαν για  να δεσμεύουν τους διαχειριστές σου ή τους αντιπροσώπους σου και όχι εσένα.

Στάσου στο ύψος σου είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και εξ αδιαιρέτου ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της Ελλάδας και όχι σκλάβος των  υπαλλήλων  σου.

Ακούστε το ηχητικό Βίντεο, 
διαβάστε και κατεβάστε τα παρακάτω έγγραφα
2. Επιδόθηκε ήδη στην Βουλή 
3. 1086/1980 (ΦΕΚ Α 256/1980) 2η τροποποίηση του Δ.Ν.Τ. 
4. 766/1945 (ΦΕΚ Α 315 /1945)

Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι απλοί άνθρωποι που θα μεταδίδουν την πληροφορία ο ένας στον άλλο. Όσοι ενδιαφέρεστε για να αναμεταδόσετε μια τέτοια πληροφορία και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και νομίζετε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε στείλτε σε αυτό το email infoxreos@yahoo.com το τηλέφωνο, το μικρό σας όνομα σας την πόλη ή τον νομό που μένετε και κάποιος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα (το άμεσα θα έχει να κάνει με την πληθώρα και την σειρά προτεραιότητας των email). 

Όλοι μαζί ενομένοι και ομαδικά μπορούμε να κάνουμε "παιχνίδι" προς όφελος μας. 

Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι απλοί άνθρωποι που θα μεταδίδουν την πληροφορία ο ένας στον άλλο. Όσοι ενδιαφέρεστε για να αναμεταδόσετε μια τέτοια πληροφορία και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και νομίζετε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε στείλτε σε αυτό το email infoxreos@yahoo.com το τηλέφωνο, το μικρό σας όνομα σας την πόλη ή τον νομό που μένετε και κάποιος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα (το άμεσα θα έχει να κάνει με την πληθώρα και την σειρά προτεραιότητας των email).

Αν τα άνω σημαίνουν κάτι για σένα κοινοποίησε το παρόν έγγραφο σε όλα τα δίκτυα, παντού εντός και εκτός Ελλάδος όπου μπορείς. Αυτή δεν είναι μόνο δική σου υπόθεση είναι Υπόθεση όλων των ανθρώπων του πλανήτη.


Σας άρεσε το άρθρο;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!