Η διαφορά μεταξύ εκπρόσωπου & αντιπρόσωπου!

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
  
   

Κλικ και δείτε: Το Αόρατο προσωπικό σου χρέος - τέλος


Σταύρος Σταυρόπουλος:
Σε μια οργανωμένη κοινωνία οι ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ και ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ είναι η μόνη σχέση που έχουν μεταξύ τους οι άνθρωποι, αν από αυτές εξαιρέσουμε τις στενές οικογενειακές και φιλικές σχέσεις, όλες οι συναλλαγές μας έχουν να κάνουν με το εμπόριο.

Δηλαδή παίρνουμε κάτι ή ανταλλάσουμε κάτι με κάποιον άλλον.

Αν η ανταλλαγή επεκταθεί στον χρόνο τότε δημιουργείται μεταξύ μας μια Συμφωνία - Σύμβαση η οποία μπορεί να είναι είτε προφορική είτε γραπτή. Η σύμβαση μπορεί να δημιουργηθεί για λογαριασμό μας είτε μέσω ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ με ρητή Εντολή είτε εν ΛΕΥΚΩ μέσω ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ.

Οι όροι που υπάρχουν στις συμβάσεις ρυθμίζουν την περίπτωση που θα παραβιαστεί η συμφωνία ή το πως θα εκπληρωθεί η σύμβαση. Οι όροι και οι κανόνες αυτοί είναι γνωστοί και ως ΝΟΜΟΙ.

Δεν υπάρχει ΝΟΜΟΣ αν δεν υπάρχει ΣΥΜΒΑΣΗ. Εξαιτίας του ότι υπάρχει ΣΥΜΒΑΣΗ, υπάρχει και ΝΟΜΟΣ.

Όταν όμως σε μια σύμβαση βάζεις όρους - Νόμους, δεν αρκεί απλά να τους να αναφέρεις, πρέπει να ορίσεις αυτόν που θα επιλύσει την διαφορά αν η συμφωνία παραβιαστεί από τα συμβαλλόμενα μέρη και με τον τρόπο που ορίζει η σύμβαση.

Ορίζετε λοιπόν ένα τρίτο μέρος που θα επιλύσει αυτή τη διαφορά, συνήθως είναι ένα Δικαστήριο, ή ένα άτομο.

Το σημαντικότερο στην εμπλοκή του τρίτου ατόμου σε μια σύμβαση είναι η βούληση μας, ότι δηλ. την απόφαση της κρίσης του τρίτου ατόμου αυτού όποια και να είναι, θα είναι σεβαστή από εμάς (ασχέτως αν είναι δίκαιη ή άδικη) θα είναι σεβαστή επειδή εμείς το συμφωνήσαμε.

Πάνω από όλα λοιπόν, υπερισχύει η βούληση των συμβαλλόμενων, ως ελεύθεροι άνθρωποι να αποφασίζουν τι θα ισχύσει και τι δεν θα ισχύσει.

Αυτό που θέλω να επισημάνω εδώ είναι ο ρόλος του τρίτου ατόμου και συγκεκριμένα του Δικαστηρίου που συνηθίζεται να είναι το τρίτο μέρος .

Δεν μπορεί να οδηγηθείς σε κανένα δικαστήριο αν προηγουμένως δεν έχει υπάρξει σύμβαση που να του παραχωρείς την αρμοδιότητα να σε δικάσει και να σε τιμωρήσει  (εξαιρούνται βέβαια τα εγκλήματα κατά της Ζωής).

Τα δικαστήρια και στο παρελθόν αλλά και σήμερα, δεν παράγουν δίκαιο αλλά εκτελούν την βούληση και το δικαίωμα του κάθ ενός ελεύθερα να αποφασίσει πως θα επιλυθεί η διαφορά που προέκυψε από την Σύμβαση που υπέγραψε.

Γιατί όμως χωρίς να έχω εμπλακεί ή να έχω δεσμευτεί με καμία σύμβαση και με κανένα συμβόλαιο, με συλλαμβάνουν και με οδηγούν στα δικαστήρια;

Αυτό Συμβαίνει επειδή εδώ εμπλέκεται ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ.

Όλοι μας νομίζουμε ότι ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ είναι το ίδιο με τον ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ! Δεν είναι όμως!

Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ τους!

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ είναι το άτομο που για λογαριασμό σου παρευρίσκεται σε συγκεκριμένη υπόθεση, με συγκεκριμένες οδηγίες και αν παρεκκλίνει της οδηγίας σου έχει μεγάλη ευθύνη.

Σε αντίθεση με τον ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ που παρευρίσκεται για λογαριασμό σου όπου θέλει, αποφασίζει ότι θέλει, υπογράφει όποια σύμβαση θέλει, διαχειρίζεται την περιουσία σου όπως θέλει και για τις πράξεις του δεν χρειάζεται την άδειά σου, ενεργεί σαν να είσαι εσύ.

Οι πράξεις του όμως, δεν βαρύνουν αυτόν, αλλά βαρύνουν μόνο εσένα.

Οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ μας!

Αν ως ελεύθεροι Άνθρωποι (ατομικά ο κάθε Ένας) η Βούληση μας είναι να έχουμε Αντιπροσώπους στην Ζωή μας και αυτή είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ, ακολουθούμε την διαδικασία των Εκλογών.

Με την διαδικασία των εκλογών αντικαθιστούμε τον Αντιπρόσωπο με άλλον Αντιπρόσωπο.

Τι γίνεται όμως για κάποιους που δεν θέλουν Αντιπροσώπους?

Σύμφωνα λοιπόν με τον Αστικό Κώδικα και τους διεθνείς κανόνες που διέπουν τις ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ και τις σχέσεις των ανθρώπων, την ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ την σταματάς ΜΟΝΟ με ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ σου προς ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ! Και όχι με εκλογές!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΗΣ ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΩ ΣΟΥ.

Δεν χρειάζεσαι την άδεια κανενός και δεν χρειάζεται να αιτιολογήσεις σε κανέναν την ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΟΥ.

Αν θέλεις μια αιτιολογία απλά λαϊκά ….ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ… ΤΕΛΟΣ.

Επειδή προϊόν της αγνοίας είναι ο φόβος και πολλοί φοβούνται ότι αν κάνεις την δήλωση αυτή μήπως είναι παράνομη μήπως στοχοποιηθείς αδίκως αφού τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει κλπ, προβάλλοντας ότι αυτοί έχουν δύναμη, εξουσία και δεν σε υπολογίζουν και διάφορα τέτοια, Ένα έχω να πω!

Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΝΟΜΙΜΗ και ΣΩΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Και ένα είναι σίγουρο! Την μόνη δύναμη και εξουσία που είχαν ή έχουν οι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΟΥ είναι αυτή που τους έχεις δώσει εσύ, δηλαδή ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ και να αποφασίζουν για σένα με δικαίωμα ακόμα και να σε ….αυτοκτονήσουν!

Μετά την ανάκληση της αντιπροσώπευσης το δικαίωμα να δημιουργείς συμβάσεις με άλλους ανθρώπους γυρνά πίσω σε σένα, όπως και η επιλογή να αποφασίζεις εσύ ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ για την ζωή σου και την περιουσία σου.

Μόνο έτσι παίρνεις την ζωή σου πίσω και κατ επέκταση και την χώρα σου!

Κανένας αντιπρόσωπος μετά την ανάκληση δεν προστατεύεται από καμία ασυλία έναντι εσού!

Η Ασυλία του ίσχυε όσο τον είχες Αντιπρόσωπο το ίδιο και οι Εντολές του!

Δεν μπορεί μετά την Ανάκληση να υπογράψει καμία ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΜΒΑΣΗ που να βαρύνει εσένα και την περιουσία σου.

·       Κανένα HOT SPOT δεν μπορεί να δημιουργηθεί στην χώρα σου χωρίς την έγκριση σου.

·       Κανένα μνημόνιο δεν μπορεί να υπογραφτεί χωρίς την συγκατάθεση σου.

Γιατί είτε το θέλουν είτε όχι είσαι ο εξ αδιαιρέτου ιδιοκτήτης της Χώρας αυτής που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ σε ποσοστό 100%.

Για να γίνει κατανοητό αυτό ότι δεν μπορούν να υπογράφουν (το τονίζω) ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ!

Για παράδειγμα:
Αν είστε πέντε αδέρφια και έχετε ένα οικόπεδο εξ αδιαιρέτου και οι τέσσερις αδελφοί συμφωνούν να το πουλήσουν και διαφωνεί ο ένας, μπορεί το οικόπεδο να πουληθεί;

Όχι σε καμία περίπτωση, πρέπει να συμφωνήσει και ο πέμπτος γιατί όλοι είναι εξ αδιαιρέτου ιδιοκτήτες με ποσοστό 100%!

Αν όμως οι τέσσερις με διάφορα κόλπα (γνωστός Συμβολαιογράφος, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ) το πουλήσουν, ένα είναι σίγουρο, αυτός που αγόρασε το οικόπεδο χωρίς την υπογραφή του πέμπτου αδελφού αγόρασε όπως λέμε λαϊκά, ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ και οι τέσσερις αδελφοί που πούλησαν το οικόπεδο και αγνόησαν τον έναν αδελφό ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΆΠΑΤΗ!!

Τόσο απλά.

Αν θέλεις να πάρεις την χώρα σου πίσω, πρώτα ξεκινάς παίρνοντας την ζωή σου πίσω Ανακαλώντας όλους τους ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΟΥ!

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

Κλικ και δείτε: Το Αόρατο προσωπικό σου χρέος - τέλος

Πηγή
Σας άρεσε το άρθρο;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!