[4 Βίντεο] Τρόμος στην Νέα Υόρκη!

Στο Central Park η διάσωση συνεχίζεται ! 

Θα μου πείτε τώρα για πιο λόγο, τι άραγε συμβαίνει ?

(προσοχή, σκληρές εικόνες κάτω από το Βίντεο και ακόμη 4 βίντεο πιο κάτω)
Εδώ και πολύ καιρό, η επίλεκτη στρατιωτική ομάδα του Ντόναλντ Τράμπ, προσπαθεί να εξουδετερώσει όλες τις υπόγειες κρυφές στρατιωτικές βάσεις, σε όλον τον κόσμο.
Να συλλάβει όλους τους κακούς και να ελευθερώσει όλα τα παιδάκια και τα «πλάσματα», που υπάρχουν φυλακισμένα χρόνια, στα σκοτάδια, χωρίς το φως του ήλιου.




Αυτοί λοιπόν οι κορονοϊοί, έχουν φυλακίσει παιδάκια, έχουν κλέψει μωρά από νοσοκομεία, μαϊευτήρια, για όλους τους λόγους που έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα.
  1. Πορνεία – Σκλάβοι του σεξ
  2. Πειράματα – Γενετικά πειράματα
  3. Εμπόριο οργάνων
  4. Βασανηστίρια για εξαγωγή αδρενοχρώμιου (adrenochrome – the elixir of life)
  5. Αφαίρεση δέρματος (όσο είναι ζωντανό το παιδί) και χρήση σε εφαρμογές πλαστικής χειρουργικής, για επώνυμους
  6. Κατανάλωση ως γεύμα (κανιβαλισμός), από τους επώνυμους και άλλους.
  7. Θυσίες σε Βάαλ, Μωλόχ κτλ..












Οι εικόνες δεν είναι καλές.

Οι ειδικοί, βγάζουν από το υπέδαφος μωρά τα οποία είναι σε άσχημη κατάσταση, χρίζουν επειγόντως ιατρική περίθαλψη, το ίδιο και μικρά παιδιά.
Βγάζουν παιδιά τα οποία έχουν παραμορφωθεί λόγω έλλειψης του φως του ηλίου, διότι είναι χρόνια φυλακισμένα στα σκοτάδια! Για να καταλάβετε, έχουνε απαγάγει παιδάκια και τα έχουν φυλακίσει στο σκοτάδι, αλλά ακόμα έχουν γεννηθεί παιδία εκεί κάτω και δεν έχουν δει το φως του ήλιου! Η ηλιακή ακτινοβολία είναι βασική για την υγεία του οργανισμού. Έχει αρκετές χρήσιμε ιδιότητες, όπως και οι περισσότεροι γνωρίζουμε την βιταμίνη D.

Φυσικά και επιδρά θετικά στην ψυχολογία !

Γι’ αυτό και αυτοί οι κορονοϊοί, ψεκάζουν χρόνια τώρα, σχεδόν από το 1940, για να μας στερούν αυτό το αγαθό που λέγεται ήλιος !

Έτσι αυτά τα παιδάκια, έχουν παραμορφωμένα άκρα, μελανά μέρη στο σώμα και άλλες δυσπλασίες.

Ακόμα πιο σοβαρό είναι ότι λόγο του ότι το σώμα τους δεν έχει εκτεθεί ποτέ στην ηλιακή ακτινοβολία, είναι τρομερά ευαίσθητο. Δεν ξέρουμε αν μπορεί αυτό διορθωθεί, ή τα παιδιά αυτά να μην μπορούν από εδώ και πέρα να βγαίνουν έξω χωρίς ειδική προστασία.
Υπάρχει και μια ακόμα κατηγορία, που είναι τα γενετικά πειράματα. Διάφορα πειράματα, γενετικής, διασταυρώσεις ανθρώπων με ζώα και το αντίστροφο, που αφορά γενετικούς κώδικες, για την παραγωγή, υβριδίων, που δεν μπορεί να πάει ο νους μας.
Εδώ δεν ξέρουμε, αν αυτά τα παράγωγα πειραμάτων θα πρέπει να βγούνε στην επιφάνεια ή θα πρέπει να καταστραφούν για ευνόητους λόγους.

Γι’ αυτό θα αποφασίσουν άλλοι.
Ότι δηλαδή βλέπουμε στις ταινίες….
Μην ξεχνάμε και τους αδερφούς Ποδέστα ! John & Tony Podesta, με τις περίφημες εκθέσεις τους που περιλαμβάναν τέτοιου είδους πλάσματα.

Είναι λυπηρό και δεν μπορεί να πάει το μυαλό σας.

Ακόμα ποιο λυπηρό είναι ότι οι βάσεις αυτές, είναι κατασκευασμένες πολλά χρόνια πρίν, από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και υπάρχει η εξελιγμένη τεχνολογία, κρατημένη εκεί, μόνο για τους λίγους !
Την τεχνολογία αυτή, την έχουνε πάρει η ΕΛΙΤ, από τους εξωγήινους, με αντάλλαγμα, τα μικρά παιδιά. Πολλά από αυτά τα παιδιά, πάνε για τροφή σε αυτούς.
Η’ μπορεί οι εξωγήινοι να ζητήσαν κάτι άλλο, αλλά η ΕΛΙΤ, να έκανε αυτή την συμφωνία, που τους ήταν προφανώς πιο εύκολη !

Υπάρχουν για παράδειγμα στον κόσμο «άνθρωποι», που απλά είναι το σώμα τους, δεν υπάρχουν. Τους έχουν πάρει την ψυχή τους και στο σώμα τους κυριαρχεί κάτι άλλο.

Αυτό για να μπορούν να έχουν εξουσία ώς αντάλλαγμα.

Δείτε στο ίντερνετ την μέθοδο Soul Scalping.


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !
Ο Τράμπ δεν έχει να κάνει με ανθρώπους όπως και εμείς δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους.
Η ΕΛΙΤ έχει νικηθεί ή είναι στα τελευταία της.
Οι διάφοροι πολιτικοί είναι σε πανικό.

Η Deutsche Bank, άλλαξε χέρια, η κεντρική Federal Reserve, πέρασε στα χέρια του Τράμπ, το ΔΝΤ «ακινητοποιήθηκε».

Όλοι οι δυνάστες τις ανθρωπότητας, παραλύουν.
Δεν ξέρουν τι να κάνουν, για να μας τρομοκρατήσουν, για να βγάλουμε φόβο και στεναχώρια και να ταΐσουμε το θηρίο που αργοπεθαίνει.
Οι περισσότεροι «αρχηγοί», κάνουν μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις και καλά λόγω κορονοϊού.
“Η χρήση της πανδημίας ή “infodemic” για την κατάρρευση της σημερινής δομής της παγκόσμιας εξουσίας προχωρά ομαλά, συμφωνούν πολλές πηγές. 
Υπάρχουν πολλές αναφορές μαζικών συλλήψεων ελίτ. Ορισμένα από αυτά μπορούν να επιβεβαιωθούν από ειδησεογραφικά πρακτικά ηγετών όπως η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον που περιορίζονται “λόγω μόλυνσης από κοροναϊό.”
Είναι σε καραντίνα λέει…
Αναφέραμε σε παλιότερο άρθρο, ότι ο συγκεκριμένος κορονοϊός, ψεκάστηκε, διασκορπίστηκε  παντού και τα άσχημα περιστατικά και θανατηφόρα, εμφανίζονται σε αυτούς που πίνουν αίμα ή κάνουν χρήση του αδρενοχρώμιου. Τον υπόλοιπο κόσμο δεν τον επηρεάζει καθόλου.
Βλέπετε η κυβέρνηση στην χώρα μας, έχει παραλύσει. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας κρατήσει μέσα. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ, αλλά για να αποφύγουμε τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, που μπορεί να συμβούν ώς αντίποινα, από το κακό, που βάλλεται από τις Αμερικάνικες δυνάμεις σε όλον τον κόσμο.

Στον πόλεμο με τον κρυφό εχθρό !

Θα μπορούσε η κυβέρνηση, να φροντίσει άμεσα για όλους τους συμπολίτες της, να μας κλείσει στα σπίτια. Να δόσει εντολή να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις και φυσικά να μας δώσει χρήματα και προμήθειες, έτσι ώστε να μην έχουμε το άγχος για το τι θα γίνει.

Τι κάνει όμως ?

Μας έχει μαντρώσει, στα σπίτια, έχει βάλει αστυνομία να απειλεί με παράνομα πρόστιμα, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και φυσικά, μας έχει βάλει στην διαδικασία να κάνουμε αιτήσεις για το ψωρο-επίδομα ! Όχι αν έχει κάποιος εργαζομένους όχι αν είσαι μόνος κτλ και χίλιες δυο ανοησίες, απλά για να κερδίσει χρόνο, επειδή ελπίζει ότι το θηρίο θα νικήσει!
Σας άρεσε το άρθρο;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!